Helyi közélet

2015.06.07. 13:40

Vevők voltak az alkatrész vevőtalálkozóra a Csősz-Platánnál

Nyíregyháza - Első ízben rendezték meg a Csősz-Platán cégcsoportnál a NORA alkatrész vevőtalálkozót.

Nyíregyháza - Első ízben rendezték meg a Csősz-Platán cégcsoportnál a NORA alkatrész vevőtalálkozót.

A nőies elnevezés valójában egy német mozaikszót takar, ami annyit jelent: nem a márkaszervíz hálózatba tartozó független szervizek. A vevőtalálkozón a független beszélgetések lehetősége mellett hasznos szakmai információkkal és bemutatókkal látták el a résztvevőket. A gyár magyarországi képviselői öt komoly témát érintve tartottak filmes bemutatót, érdekes statisztikákkal szolgáltak a gyári alkatrészekről, illetve azok fontosságáról.

– Cégcsoportunk időben felismerte a lehetőséget a gyári alkatrész-értékesitésben. A Volkswagen gyár támogatásával egy olyan anyagi és szakmai hátteret tudhatunk magunk mögött, amivel a gyári alkatrészeket egy kedvezmény keretrendszerbe foglalva árusíthatjuk partnereinek – fogalmazott Csősz Ferenc ügyvezető. Nyomatékosította: – Fontos a partner szó kiemelése, ugyanis „win win” alapon működik a kapcsolat, azaz mindkét fél nyer. Partnereinket különböző szakmai információval, bemutatóval és gyári alkatrészkereső programmal tudjuk segíteni. Legutóbb ügyfeleinknek személyesen mutattuk be a Porsche-Hungaria budaörsi raktárát, ami 22 000 négyzetméteren terül el, és ahová külön vonatvágányon érkezik az épületbe az alkatrész. Megismerhették a napi folyamatok működésével.

A Csősz-Platán Cégcsoport 2015-ben alkatrészvásárlási versenyt indított NORA partnerei között. Az első helyezett egy egyiptomi all inclusive utat nyer két személy részére, és a második, illetve a harmadik helyezett is komoly ajándékban részesül. Ezzel is megköszönik, hogy partnereik az idén is őket választották.

– A NORA alkatrészfelelősünk Jaross István kollégánk, aki már 13 éve tagja cégcsoportunknak. Ő foglalja össze ezt a területet. Fontosnak tartjuk, hogy partnereinknek legyen külön NORA alkatrész felelősük. Akit érdekel ez a program, akkor jelentkezhet a Csősz-Platán Cégcsoportnál – jelentette ki Csősz Ferenc.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában