Helyi közélet

2015.07.21. 15:48

A lakástüzet túlélő lánynak gyűjtenek

Nyíregyháza - A Petőfi utcában történt lakástűz túlélőjének, a 20 éves Vikinek gyűjtenek szerdán, a Kossuth téren.

Nyíregyháza - A Petőfi utcában történt lakástűz túlélőjének, a 20 éves Vikinek gyűjtenek szerdán, a Kossuth téren.

Mint ahogy arról beszámoltunk, szörnyű tragédia történt péntek este a nyíregyházi Petőfi utcában. Az egyik negyedik emeleti lakásban eddig tisztázatlan okból tűz ütött ki, az ott lakó asszony, ölében az unokaöccsével, a lángok elől kiugrott az ablakon. Az 56 éves nő a helyszínen életét vesztette, a fiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A nő 20 éves lányának sikerült kimenekülnie – nem sérült meg, de sokkot kapott, kórházban ápolják. A lakás teljesen kiégett, minden megsemmisült.

A fiatal lány osztálytársai és barátai összefogtak, hogy segítsenek Vikinek. – Mindenkire számítunk, aki tud és akar segíteni – mondta lapunknak Szabolcsi Szilvia, az egyik szervező, aki a barátaival együtt szerdán délelőtt kilenctől a Kossuth téren várja a felajánlásokat. – Vikinek semmije sem maradt, ezért ruhaneműre (S/M-méretben), cipőre (37–38-as), tisztálkodási szerekre, kisebb használati tárgyakra is nagy szüksége lenne. Bízunk abban, hogy sok jó szándékú ember él a városban, akik ismeretlenül is segítenek majd neki – mondta Szilvi, akitől megtudtuk: ha kiengedik a kórházból, Viki egy ideig a barátainál lakik majd.

KM



Nyíregyháza - Hat lakásban nincsen áram abban a Petőfi utcai társasházban, ahol a negyedik emeleti lakás kiégett péntek este. Gázszolgáltatás viszont még napokig egyáltalán nem lesz. tovább »

Nyíregyháza - A péntek esti nyíregyházi lakástűzben megsérült kisfiú égési és töréses sérüléseket szenvedett, illetve sokkot kapott - tájékoztatta portálunkat Vitkai Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház sajtóreferense. tovább »

Nyíregyháza - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kisgyerek, akit nagynénje a nyíregyházi lakástűzből úgy próbált kimenteni, hogy a gyerekkel együtt ugrott ki a péntek este kigyulladt társasház negyedik emeleti lakásából. Az asszony a helyszínen meghalt. tovább »

Nyíregyháza - Egy nő az unokaöccsét karjában tartva ugrott ki annak a nyíregyházi társasháznak a lakásából, amely péntek este gyulladt ki; az asszony meghalt, a gyermek súlyosan megsérült a zuhanásban - hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. tovább »

Nyíregyháza - Kigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása Nyíregyházán a Petőfi utcában, a lángok elől menekülve két ember kiugrott a lakásból, egyikük meghalt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője péntek este az MTI-vel. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában