Helyi közélet

2015.07.25. 11:36

Feltörte a kocsit Baktalórántházán - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Záhonyi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2015. július 24-én az Eperjeske és Mándok közötti útszakaszon igazoltatták a segédmotoros kerékpárral közlekedő M. Sándor 34 éves mándoki lakost, aki ellen zaklatás bűntett elkövetése miatt bírósági elfogatóparancs volt érvényben. A férfit előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Eltiltás hatálya alatt vezetett autót egy 55 éves férfi, akit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai igazoltattak 2015. július 24-én Nyírbogdány közelében. A nyírbátori lakost szabálysértési őrizetbe vették.

Garázdaság elkövetése miatt körözték P. Antal 38 éves mátészalkai lakost, akit a városi rendőrkapitányság munkatársai 2015. július 24-én fogtak el Mátészalkán. A férfit őrizetbe vették.

Autófeltörőt ért tetten a tulajdonos Baktalórántházán 2015. július 24-én 23 óra 30 perc körüli időben. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal éppen az autórádiót próbálta eltulajdonítani a gépkocsiból. R. Gyula 18 éves pusztadobosi lakost a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsére állították elő, ahol lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki.

Elvesztette uralmát autója felett, áttért a szembejövő sávba, majd az út szélén álló fának ütközött és felborult kocsijával egy férfi 2015. július 24-én 19 óra 20 perc körüli időben Nyíregyházán, a Sóstói úton. A 40 éves gépkocsivezető az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett, a baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában