Helyi közélet

2015.07.17. 11:17

Fidelitas-sajtótájékoztató: Nemzeti konzultáció az internet hazai jövőjéről

Nyíregyháza, Kállósemjén - A www.internetkon.hu oldalon július 31-ig várják az InternetKon20-ról, az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció kérdéseiről minden, 14. életévét betöltött magyar állampolgár véleményét.

Nyíregyháza, Kállósemjén - A www.internetkon.hu oldalon július 31-ig várják az InternetKon20-ról, az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció kérdéseiről minden, 14. életévét betöltött magyar állampolgár véleményét. A pénteki sajtótájékoztatón Petneházy Dávid, a Fidelitas megyei elnöke közölte: „A kérdőív messze túlmutat a Fidelitason. Az összesítés utáni koncepció akár a majdani kormányzati intézkedéscsomagba is beépülhet”. Belicza László megyei alelnök, Kállósemjén polgármestere hozzáfűzte: „Szeretnénk elérni az internetszolgáltatás díjának csökkentését (áfa-csökkentéssel), szükségszerű az oktatási intézmények eszközparkjának az átfogó fejlesztése és az üzemeltetéshez szükséges források biztosítása, illetve szeretnénk, ha az egyetemek, főiskolák, kollégiumok mindegyike rendelkezzen ingyenes, széles sávú, szupergyors internet-hozzáféréssel országszerte”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában