Helyi közélet

2015.07.15. 15:53

Nyíregyházán is bemutatkozott a francia érdekeltségű Veolia

Nyíregyháza - Július 1-én született meg a cégbíróság végzése, amelynek értelmében a Veolia Energia Magyarország Zrt. tulajdonába került a debreceni és a nyíregyházi hőerőmű.

Nyíregyháza - Július 1-én született meg a cégbíróság végzése, amelynek értelmében a Veolia Energia Magyarország Zrt. tulajdonába került a debreceni és a nyíregyházi hőerőmű. A Veolia Energia Magyarország Zrt. (korábbi nevén Dalkia Energia Zrt.) és a korábbi tulajdonos E.ON Hungária Zrt. 2014. szeptember 2-án írt alá megállapodást a debreceni és nyíregyházi erőmű átvételéről.

Szerda délután Vollár Attila ügyvezető Nyíregyházán beszélt a sajtó képviselőinek a cég hosszútávú terveiről, a lakossági hőtermelés zavartalanságáról, az átvétel részleteiről, no meg az ipari igények kiszolgálásáról.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország július 16-i számában.


Debrecen, 2015. július 15., szerda (MTI) - Több évtizedre szóló jelenléttel tervez Debrecenben és Nyíregyházán is a Veolia Energia Magyarország Zrt. azt követően, hogy a társaság vette át az E.ON-tól mindkét városban a helyi távhőtermelés alapjául szolgáló erőművi blokkokat - közölte a megvásárolt cégek ügyvezetője szerdán sajtótájékoztatón a cívisvárosban. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában