Helyi közélet

2015.08.19. 11:18

A reggeli bűz már elmúlt, de jön a reggeli zaj

Nyíregyháza - Ha valaki esetleg sokáig szeretne aludni a jövőhéten, jobb ha füldugót használ, ugyanis három napon át szirénázni fognak reggel Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Ha valaki esetleg sokáig szeretne aludni a jövőhéten, jobb ha füldugót használ, ugyanis három napon át szirénázni fognak reggel Nyíregyházán.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2015. augusztus 25-26-27-én 09.00 órától a Nyíregyháza Megyei Jogú városban található polgári védelmi lakossági riasztó és tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbáját végezzük, melynek során (30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang, 30 másodperc szünet, majd újból 30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang) riadó elmúlt jelzést adunk le.A hangos próba célja, hogy ellenőrizzük a riasztó eszközök működőképességét. A jelzéseket ellenőrzés keretében adjuk le, semmilyen veszély bekövetkeztét nem jelzik, a lakosság részéről semmiféle teendő nem szükséges.A próbával együtt járó kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük, annak végrehajtása az Önök biztonságát szolgálja.

 

- Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala -

A reggeli bűz is három napig tartott Nyíregyházán...

Lehet az is valamiféle teszt volt?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában