Helyi közélet

2015.08.31. 10:25

Beindított láncfűrésszel próbálta megoldani a vitát Olcsván - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves, egy 20 éves, egy 22 éves, egy 30 éves, egy 31 éves és egy 37 éves olcsvai lakos ellen, valamint rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt egy 23 éves olcsvai lakos ellen. A férfiak 2015. augusztus 30-án egy olcsvai lakóház előtt összeszólalkoztak, szidalmazták, majd verekedésre hívták egymást. A nézeteltérés során a 23 éves férfi egy beindított láncfűrésszel fenyegette a haragosait. A rendőrök a társaság tagjait a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2015. augusztus 30-án Nyírbátorban elfogtak egy 47 éves helyi lakost, aki ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2015. augusztus 30-án Nyírlugos belterületén elfogták H. József 20 éves debreceni lakost, aki egy nyírlugosi családi ház udvaráról kísérelt meg eltulajdonítani egy személygépkocsit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a férfit a Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetése miatt körözi. Az egyenruhások H. Józsefet a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves rohodi lakos ellen. A férfi 2015. augusztus 30-án egy Levelek külterületén lévő földterületről hét zsák dohánylevelet kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit a mezőőr tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások az elkövetőt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában