Helyi közélet

2015.08.31. 11:58

Díszkivilágítási fények Kisvárdán

Kisvárda - A díszkivilágítás költséges ugyan, de egyben turisztikai vonzerőt is jelent.

Kisvárda - A díszkivilágítás költséges ugyan, de egyben turisztikai vonzerőt is jelent.

– Minden település, így Kisvárda Város Önkormányzatának is alapfeladatként kell, biztosítja a település közvilágítását. Kisvárdán mindezek mellett a közterek, középületek, köztéri alkotások díszkivilágítása is folyamatosan történik. Épületeink szépsége nappali fényben könnyedén kivehető, ha azonban azt szeretnénk, hogy este vagy éjszaka is teljes díszükben pompázzanak, meg is világíthatjuk azokat. Attól függően, hogy az egész homlokzatot, vagy annak csak egy részét szeretnénk megvilágítani.

A város történetének első díszkivilágítását, még a hetvenes években a Vár kapta meg. Két oldalról, beton alapon négy–négy reflektor világította meg a Várat.

A díszkivilágítás beton alapjai még most is láthatók. A díszkivilágítás költséges ugyan, de egyben turisztikai vonzerőt is jelent. Így van ez Felső–Szabolcs központjában Kisvárdán is. De egyre több közterület, köztéri alkotás díszkivilágításában lehet gyönyörködni Kisvárdán.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában