Helyi közélet

2015.08.06. 13:42

Épül a nyíregyházi elkerülő újabb szakasza

Nyíregyháza, 2015. augusztus 6., csütörtök (MTI) - Épül a Nyíregyházát nyugatról elkerülő út újabb, 4,5 kilométer hosszú szakasza, a beruházás több mint 3,3 milliárd forintba kerül - mondta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) kommunikációs igazgatója az MTI-nek.

Nyíregyháza, 2015. augusztus 6., csütörtök (MTI) - Épül a Nyíregyházát nyugatról elkerülő út újabb, 4,5 kilométer hosszú szakasza, a beruházás több mint 3,3 milliárd forintba kerül - mondta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) kommunikációs igazgatója az MTI-nek. Loppert Dániel emlékeztetett, az elkerülő korábbi, az M3 autópálya és Kálmánházi utat összekötő 2,3 kilométer hosszú szakaszát még tavaly októberben helyezték forgalomba, a kivitelezési munkálatok pedig a Kálmánházi út és a 36-os főút között folytatódtak. A kivitelezést a Duna Aszfalt Kft. végzi nettó 3 milliárd 355 millió forint értékben, a beruházás 85 százalékban uniós és 15 százalékos hazai forrás felhasználásával valósul meg.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában