Helyi közélet

2015.08.15. 10:57

Fotók: Félrelépni tilos!

Nyíregyháza, Sóstó - Mire képes egy kicsit kapatos házvezető, két csinos hölgy, két szerelemtől égő férfi, négy ajtó. A Múzeumfaluban a Mandala nyár keretén belül Marc Camoletti: Félrelépni tilos – című vígjátéka aratott hatalmas tapsot.

Nyíregyháza, Sóstó - Mire képes egy kicsit kapatos házvezető, két csinos hölgy, két szerelemtől égő férfi, négy ajtó. A Múzeumfaluban a Mandala nyár keretén belül Marc Camoletti: Félrelépni tilos – című vígjátéka aratott hatalmas tapsot. A játszók, Timkó Eszter Nyertes Zsuzsa, Harsányi Gábor, Magyar Attila, aki pedig hol itt, hol ott volt kéretlen harmadik a párocskák életében Esztergályos Cecília. A klasszikus félrelépni akaró házastársak és szeretőik randi szervezői ötletének alapját az képezi, hogyan találkozzunk kedvesünkkel az egyetlen lakásban, ugyanakkor tartsuk távol a másikat, no meg a harmadikat, Annát, a házvezetőnőt, aki időnként kiszólásokkal, és kihangsúlyozott poénokkal, vonja be a nézőket, a szójátékokba, az átlátszó hazugságokba, és a négy ajtó révén a helyzetkomikumokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában