Helyi közélet

2015.08.28. 09:03

Határértéken belül a légszennyezettség Tiszakanyárnál - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szalagkorlátnak hajtott egy román rendszámú személygépkocsi csütörtök délelőtt az M3-as autópályán, a Vásárosnamény irányába vezető oldalon, Kálmánháza közelében, a 221-es kilométerszelvényénél. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Csaknem harminchektárnyi területen izzott és füstölt a tőzeg csütörtök délelőtt Tiszakanyár külterületén. A sátoraljaújhelyi-, a cigándi-és a kisvárdai hivatásos tűzoltók több vízsugárral dolgoztak a tőzeg visszahűtésén. Közben a Katasztrófavédelmi Mobil Labor munkatársai méréseket végeztek a légszennyezettségre vonatkozóan, a határértéktől eltérő eredményeket nem tapasztaltak.

Ötszáz négyzetméteren égett a nádas csütörtök délután Szamossályiban, a Hunyadi utcában. A fehérgyarmati katasztrófavédelmi őrs tűzoltói fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Egy magas fa ága hasadt le csütörtök délután Nyíregyházán, a Ráday utcában, amely a járókelőkre veszélyt jelentett. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyhelyzetet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában