Helyi közélet

2015.08.17. 17:15

Kis Grofó, lőcsös szekerek és Paraszt Forma-1 Tunyogmatolcson

Tunyogmatolcs - Kétnapos lesz az immár tizennyolcadszor rendezendő Szamosparti Találkozó.

Tunyogmatolcs - Kétnapos lesz az immár tizennyolcadszor rendezendő Szamosparti Találkozó.

A fesztiválok tengerében újabb lubickolási lehetőséggel kecsegtet a tunyogmatolcsi XVIII. Szamosparti Találkozó. Augusztus 19-én, szerdán reggel nyolckor kezdődik a Szamosparti Röplabda Kupa, ami látatlanban ütős rendezvénynek ígérkezik. Este nyolctól pedig sztárok csapnak a húrok közé a sportpályán, ugyanis a Hooligans ad élő koncertet a kurta kocsma hazájában.

Csütörtökön az ünnepi programot horgászversennyel nyitják hajnali hatkor. A hagyományos lőcsös szekér bemutatót tíz órára tervezik. Napjaink egyik legfelkapottabb előadója, Kis Grofó nagy bulira invitálja hódolóit délután kettőre. Utána érkeznek a Varga Banda gólyalábas komédiások, négykor startol a Paraszt Forma-1. Az esti szabadtéri bálon a talpalávalóról Bégány Robi gondoskodik. Egész nap megtekinthető a népi mesterségek és helytörténeti érdekességekről szóló összeállítás, a tájjellegű ételek az ínyeket csiklandozzák, a gyerekeket pedig vidámpark csábítja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában