Helyi közélet

2015.08.12. 14:34

Lezárult a szennyvízprogram

Nyíregyháza - A programgazda, a kivitelezők, valamint az üzemeltető képviselői együtt ünnepeltek a zárórendezvényen.

Nyíregyháza - A programgazda, a kivitelezők, valamint az üzemeltető képviselői együtt ünnepeltek a zárórendezvényen.

Utolsó mozzanatához, egyben befejezéséhez érkezett a Nyíregyháza és Térsége Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztitási Program, amelynek a zárórendezvényét a felújított II. számú Szennyvíztisztító telepen tartották augusztus 12-én. A sajtótájékoztatóval egybekötött rendezvényen a program megvalósításában résztvevő intézmények és cégek képviselői voltak jelen. A telep műtárgyainak „árnyékában” elhelyezett sátrak alatt dr. Podlovics Roland projektvezető, Nyíregyháza város részéről pedig Pató István, a Városfejlesztési és Városüzemeltető Osztály vezetője köszöntötte a vendégeket.

– Hosszú útnak, történelmi jelentőségű, egy sikertörténetté formálódó beruházás fizikai megvalósulásának érkeztünk a végére – jelentette ki dr. Podlovics Roland, majd néhány beszédes adattal illusztrálta a vállalkozás méreteit és jelentőségét.

Pató István osztályvezető a száraz tények és projektadatok felsorolása helyett szintén a személyes élmények felidézésével tekintett vissza a maguk mögött hagyott időszakra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában