Helyi közélet

2015.08.29. 12:23

Megkérdeztük: Ön mivel tölti az utolsó forró, nyári hétvégét?

Nyíregyháza - <span class="namen">Szabó Szilárd</span> – az egykori vasváris diák – Budapesten él, s 11 év után kizárólag a VIDOR Fesztivál miatt jött Nyíregyházára. – A barátaim hívtak meg, s mindegy is, mi a program, csak együtt legyünk – mondta el.

Nyíregyháza - Szabó Szilárd – az egykori vasváris diák – Budapesten él, s 11 év után kizárólag a VIDOR Fesztivál miatt jött Nyíregyházára. – A barátaim hívtak meg, s mindegy is, mi a program, csak együtt legyünk – mondta el.

Bálint Kornél a barátnőjével érkezett Zalaegerszegről. – Szilárd hívására jöttünk a VIDOR-ra, egyébként pedig pihenünk, aludni fogunk és sörözünk – adta tudtul.

A gimnazista Tóth Gábor lazítani készül a haverokkal. – A hétvégét mindenképpen árnyékban töltjük, s így pár nappal a sulikezdés előtt egy jó fröccsözésnek is nagyon tudnék örülni – nyilatkozta.

Nagy Noémi vasárnap költözik a Budapesti Műszaki Egyetem kollégiumába. – Környezetmérnöknek tanulok, s leginkább készülődéssel, pakolással telik majd az egész hétvége – közölte.

Bíró Dorina zenésznek készül, s hétfőn indul Ausztriába. – A grazi művészeti főiskola fagott tanszakának leszek a hallgatója. A szombatot még otthon töltöm, másnap elutazom Debrecenbe, s hétfőn irány Graz – sorolta.

Wang Roland egy hihetetlenül nagy bulira készül a haverjaival. – Van, hogy húszan is összeverődünk, s keringünk a városban, vagy iszogatunk valamelyik szórakozóhelyen – vallotta meg.

KM-MJ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában