Helyi közélet

2015.08.13. 08:26

Megverte a szülésznőt a várandós tini

Nyíregyháza - Két év próbaidőt kapott a tinédzser kismama, aki megvert egy szülésznőt. A lány azóta újra várandós.

Nyíregyháza - Két év próbaidőt kapott a tinédzser kismama, aki megvert egy szülésznőt. A lány azóta újra várandós.

Tinédzser kismama bántalmazott egy szülésznőt még januárban. Dr. Szilágyi László, a megyei főügyészség szóvivője elmondta: a vádirat szerint a nő ez év januárjában a nyíregyházi kórházból önkényesen eltávozott, azonban a rendőrség még aznap éjjel visszaszállította, mert közeledett a szülés időpontja.

– A kismama bement az egyik kórterembe, ahol a többi várandós nőt zavarva cigarettát keresett. Amikor az ügyeletes szülésznő felszólította, hogy hagyja el a kórtermet, a nő a kórházi dolgozóra támadt. A kismamát a segítségül hívott biztonsági őr fékezte meg. A szülésznő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az azóta ismét várandós, még mindig fiatalkorú nőt a Nyíregyházi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt a napokban állította bíróság elé. A Nyíregyházi Járásbíróság a vádlottat jogerősen két év próbára bocsátotta, és egyidejűleg elrendelte a pártfogó felügyeletét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában