Helyi közélet

2015.08.11. 18:16

Zumba és western a Kossuth téri nyári estéken

Nyíregyháza - Tánccal, sportprogrammal várja augusztus 14-15-én az önkormányzat a városlakókat.

Nyíregyháza - Tánccal, sportprogrammal várja augusztus 14-15-én az önkormányzat a városlakókat.

– Még júniusban, egy sajtótájékoztatón megígértük, hogy több olyan flashmob jellegű programot is kínálunk majd a közönségnek, amelyre már korábban is volt példa, s amely nem csupán megmozgatja a lakosságot, de remek kikapcsolódási lehetőséget is biztosít – kezdte mondandóját Dr. Ulrich Attila alpolgármester az új kétnapos nyári rendezvénycsokor beharangozóján.

– A változatosság jelszavát tűzve a zászlónkra, keresni kezdtük a lehetséges partnereket, s a város két emblematikus alakjának, Jónás Tibornak és Kalapos Tamásnak a személyében meg is találtuk. Ők olyan ötletekkel álltak elő, amelyek nemcsak a városvetés igényeinek feletek meg, de jócskán eltértek a megszokottól – vezette fel a program ismertetését az alpolgármester.

Zumba és western

Jónás Tibor, az első napon fellépő Eastern Eaglets – Keletei Sasfiókák nevű lányformáció művészeti vezetője a két éve alakult line dance, közismertebb nevén western táncos csapatáról, fiatal cowgirljeiről osztott meg néhány információt a sajtó képviselőivel.

A második nap kínálatáról viszont alig kellett valamit elmondania Kalapos Tamásnak, a T-dance Tánciskola frontemberének, hiszen az általuk képviselt új mozgásforma, a zumba már 2011 óta nagy népszerűségnek örvend Nyíregyházán.

S bár mindkét napon 18 órától kezdődnek a programok, a várható meleg miatt, nem csak a fellépők, de a nézők között is ásványvizet osztanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában