Helyi közélet

2015.09.07. 14:51

A nyíregyházi polgármester vétlen elszenvedője volt a frontális karambolnak

Nyíregyháza - Mint ahogy arról beszámoltunk, vasárnap délután Nyíregyházán, a Sóstói út és a Ferenc körút kereszteződésében két autó ütközött, a frontális karambolban hárman sérültek meg. Információink szerint a baleset részese volt a város polgármestere, dr. Kovács Ferenc is.

Nyíregyháza - Mint ahogy arról beszámoltunk, vasárnap délután Nyíregyházán, a Sóstói út és a Ferenc körút kereszteződésében két autó ütközött, a frontális karambolban hárman sérültek meg. Információink szerint a baleset részese volt a város polgármestere, dr. Kovács Ferenc is. A megyeszékhely önkormányzatának sajtószóvivője, Rendes Sándor megerősítette értesüléseinket és elmondta: „a Ferenc körút-Sóstói út kereszteződésében történt balesetnek, az előzetes megállapítások alapján, dr. Kovács Ferenc vétlen elszenvedője volt”. – A baleset után a mentőszolgálat munkatársai a polgármestert kórházba szállították, ahonnan a részletes kivizsgálás után hazaengedték – tájékoztatta portálunkat a szóvivő és hozzátette: a balesetet okozó autóban könnyebb sérülést szenvedő hölgynek ezúton is gyors gyógyulást kívánnak!


Nyíregyháza - Nyíregyháza egyik nevezetessége lehetne az a telizöldes kereszteződés, ahol sajnálatosan sok a közlekedési baleset, a rossznak bizonyult jelzés miatt. tovább »


Ezek is érdekelhetik