Helyi közélet

2015.09.28. 10:26

A sikert is konzerválják Tyukodon

Tyukod - Rangos díjjal ismerte el a Szatmári Konzervgyár Kft. minőség iránti elkötelezettségét az illetékes miniszter. A Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjhoz az ország öt - agrárgazdasági és élelmiszer-feldolgozási területen működő - vállalatának egyikeként jutott a tyukodi székhelyű cég.

Tyukod - Rangos díjjal ismerte el a Szatmári Konzervgyár Kft. minőség iránti elkötelezettségét az illetékes miniszter. A Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjhoz az ország öt - agrárgazdasági és élelmiszer-feldolgozási területen működő - vállalatának egyikeként jutott a tyukodi székhelyű cég. A Vidékfejlesztési Minisztérium által alapított elismeréssel a vállalat magas színvonalú tevékenységét, a Rege márkanéven gyártott sikeres konzervtermékeit, valamint a folyamatos fejlődésre törekvést díjazták.

- Megtisztelő, hogy a magyar élelmiszer-ágazat vezetése úgy ítélte meg: a Szatmári Konzervgyár Kft. érdemes egy ilyen kitüntetésre, s látja benne a fejlődés és a hazai konzervipari hírnév erősítésének perspektíváját – említette dr. Szórádi Sándor, a vállalat ügyvezető igazgatója. – Hisszük, hogy ez a díj nagyban hozzájárul hazai és nemzetközi partnereink megtartásához és a piaci részesedésünk növeléséhez. A Rege-termékek egyszerre nyújtják a korszerűség és a hagyomány élményét. A termékek tartósítószertől mentesek, hőkezeléssel készülnek, ami eleget tesz a korszerű táplálkozás minden feltételének, amit az is bizonyít, hogy termékek 90 százaléka exportra megy.

Dr. Szórádi Sándor kiemelte, hogy a Szatmári Konzervgyár Kft. jövőbeni céljai között szerepel a nemzeti és az európai minőségi díj megpályázása is. A cég stratégiája a kiváló magyar minőség értékének megőrzése.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában