Helyi közélet

2015.09.16. 14:35

Botrány az operában és a nyírbátori kulturális központban

Nyírbátor - Játszmák, vegyes párosok, de nem akármilyenek! Olasz férfi amerikai férfival kettőst énekel, olasz férfi amerikai lánnyal… nem csak énekel, amerikai lány amerikai lánnyal vetélkedik az olasz sztárért. Hogy ebből mi sül ki?!

Nyírbátor - Játszmák, vegyes párosok, de nem akármilyenek! Olasz férfi amerikai férfival kettőst énekel, olasz férfi amerikai lánnyal… nem csak énekel, amerikai lány amerikai lánnyal vetélkedik az olasz sztárért. Hogy ebből mi sül ki?!Közben meg a Clevelandi Operába várják az Othello címszerepére Tito Morellit (Csengery Attila), az aranytorkú olasz tenoristát, ám a népszerű sztár nem csak késve, de illuminált állapotban érkezik, ami humoros jelenetek egész sorozatát vonultatja fel a színpadon. A vegyes párosok cserélődnek, a helyzetkomikumok fokozódnak.

A Botrány az Operaházban című kétfelvonásos vígjátékot a Nyírbátori Kulturális Központ színpadán október 12-én, hétfőn 19 órától a Budapesti Bulvárszínház előadásában és Mikó István rendezésében láthatják az érdeklődők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában