Helyi közélet

2015.09.02. 15:24

Diákoknak szóló ajánlatokkal indítja a tanévet a Szabolcs Takarék

A helyi igényeket leginkább ismerő pénzintézet, a Szabolcs Takarékszövetkezet a tanulókat szólítja meg és kínál rendkívül kedvező feltételekkel számlacsomagot a korosztály tagjainak. Bede József elnök-igazgató osztotta meg a kezdeményezés célját és feltételeit.

A helyi igényeket leginkább ismerő pénzintézet, a Szabolcs Takarékszövetkezet a tanulókat szólítja meg és kínál rendkívül kedvező feltételekkel számlacsomagot a korosztály tagjainak. Bede József elnök-igazgató osztotta meg a kezdeményezés célját és feltételeit.

A Szabolcs Takarékszövetkezet tradicionális lakossági pozíciót megőrző, a mikro-, kis- és középvállalkozókat kiszolgáló, a térségi önkormányzatoknak, a helyi társadalom szereplőinek pénzügyi szolgáltatást nyújtó szövetkezeti hitelintézet, mely a megye 12 településén, 13 kirendeltségben nyújt szolgáltatásokat ügyfelei számára. Nyíregyházán - az Országzászló téri központ mellett – a Kossuth úton van jelen a hitelintézet. Városi kirendeltséget üzemeltet még Újfehértón, Nagykállóban, Mátészalkán, Fehérgyarmaton és Balkányban, de a többi helyen is – Bököny, Kálmánháza, Geszteréd, Érpatak, Kállósemjén, Biri – törekszik az ügyfelek, így a fiatalok igényeit is maximálisan kielégíteni.

Nagyon fontosnak tartjuk a lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztését. – kezdi a beszélgetést Bede József a Takarékszövetkezet elnök-igazgatója Az egészen fiatal korosztály már találkozott akcióinkkal (TakarékMatrica, START számla), jelenleg a tanulókat, hallgatókat szeretnénk megszólítani. Erre nagyon jó alkalom az új tanév kezdete.

Mi indokolja, hogy a termék a forgalmazás lehetőségét is tartalmazza a takarékosságon kívül?

Véleményem szerint egy egyetemi vagy főiskolai hallgató esetében már nélkülözhetetlen a bankszámla. Mi, pénzügyi szakemberek viszont úgy gondoljuk, hogy a szülők akkor járnak el felelősen, ha már jóval korábban, középiskolás korban vagy esetleg általános iskola utolsó éveiben elkezdik a rendszeres megtakarításra, a költségekkel való gazdálkodásra nevelni gyerekeiket. Itt már nem csak egyszerű fogyasztási termékekhez kapcsolódó előtakarékosságról, hanem az életvitellel összefüggő felelős döntéshozatalra nevelésről is szó van.

Milyen célra lehet igénybe venni a kínált termékeket és mit tartalmaznak?

A tanuló korosztály részére kínált számlatermékek igazodnak az élethelyzethez: forgalmazó számla, korosztálynak megfelelő bankkártya és az elektronikus bankolás lehetősége biztosítja a rugalmasságot.

Milyen kedvezményekkel élhetnek az akció időtartama alatt az igénylők?

Ennek a korosztálynak egyébként is rendkívül kedvező feltételekkel kínáljuk a termékeket. Az akció időtartama alatt azonban nem számolunk fel egyáltalán havi csomagdíjat a kedvezményezett számlacsomagban, illetve a kedvezményes időszak alatt nyitott számlacsomag egy db Maestro ifjúsági bankkártya első éves díját is tartalmazza.

Milyen tervekkel rendelkeznek a jövőre vonatkozóan?

Stratégiánk az ügyfelek minél rugalmasabb, magasabb színvonalú kiszolgálását tűzte ki célul. Az elsődleges cél a fenntartható növekedés, azaz a versenyben hosszú távon csak az a hitelintézet győzhet, aki képes elegendő értéket teremteni ügyfeleinek. Ehhez pedig állandóan fejlődni, változni kell.

Itthon vagyunk, értéket teremtünk!

Szabolcs Takarékszövetkezet​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában