Helyi közélet

2015.09.03. 19:21

Emőke szeretlek, gyere hozzám feleségül!

Nyíregyháza - Egy megafonnal a kezében beszélte rá a Kossuth téren sétálók egy részét egy fiatal fiú csütörtök délután, hogy segítsenek neki, mert mindjárt ideér a barátnője és szeretné megkérni az ő kezét.

Nyíregyháza - Egy megafonnal a kezében beszélte rá a Kossuth téren sétálók egy részét egy fiatal fiú csütörtök délután, hogy segítsenek neki, mert mindjárt ideér a barátnője és szeretné megkérni az ő kezét. Emőke felbukkant, a fiú pedig a közönség elérzékenyülése mellett tényleg megkérte a nagyon meglepett lány kezét, aki izgalmában azt sem tudta mit mondjon. A megdöbbent közönség még mindig nem vette észre a turpisságot, talán akik a nézők között felismerték Tasnádi Csabát, sejtették, hogy valami sántít. Ezután Emőke a fiú mellé lépett,  tömören elmondták, mi várható kapcsolatukban a következő évben, aminek családon belüli tragédia a vége. Ezért hatalmas számokkal írták le azt a telefonszámot, amit tárcsázhat, aki bajba jutott.

Mindezt a SzínMűHely Alapítvány „NEM POFONNAL KEZDŐDIK” elnevezésű flashmob akciója keretében láthatták, mely a párkapcsolati erőszak és a nemek közti esélyegyenlőtlenség ellen harcol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában