Helyi közélet

2015.09.05. 15:22

Friss karikatúrák érkeztek Marabutól

Nyíregyháza – A Vidor Fesztivál újfent megihlette a karikaturistát.

Nyíregyháza – A Vidor Fesztivál újfent megihlette a karikaturistát.

 

Hétfőn este „telt házas” koncertet adott nyíregyháza belvárosában az Ocho Macho. A hatalmas tömeg egy emberként énekelte a fiatal zenekar legismertebb dalait. tovább »

Nyíregyháza - A közönség minden poénért hálás: a VIDOR első nagyszínpadi komédiája nagy sikert aratott. tovább »

Szombaton lépett a közönség elé a kolumbiai Sidestepper, az együttes tagjait Albert Garcia Cehic a Mustárház spanyol önkéntese kapta mikrofonvégre, a beszélgetést Albert Fanni fordította magyarra. tovább »

Nyíregyháza - Aligha van olyan, a hazai fotóművészet iránt érdeklődő ember, aki ne ismerné Keleti Éva színészportréit. Az Extázis vagy a Tímár Józsefet Az ügynök halála főszereplőjeként ábrázoló alkotása minden idők leghíresebb magyar fényképei között szerepel. tovább »

Nyíregyháza - A Vidor fesztivál második napján is változatos programok - koncertek, előadások, élőszobrok, kiállítások - várták az érdeklődőket. tovább »

Nyíregyháza - Eltelt egy év, végre ismét itt állhatunk a római katolikus templom melletti színpad előtt és várjuk, hogy elkezdődjön a VIDOR. Koncertek, színházi előadások, mozifilmek, bábosok, gyerekműsorok kavalkádjára számíthatnak a megyében élők és az ide látogatók, jövő szombatig pedig annyi programot kínálnak a szervezők, hogy választani sem nagyon lehet. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában