Helyi közélet

2015.09.15. 09:55

Nem totojázott, berúgta az ajtót, és vitte a mikrót meg a tévét

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Zs. Bertalan 45 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. július 2-án bement egy nyíregyházi telephelyre, ahonnan szerszámokat, kisgépeket és kábeleket tulajdonított el. A nyomozás adatai szerint a férfi 2015. július 30-án bemászott egy nyíregyházi ingatlanra, ahol berúgta a lakóház bejárati ajtaját, bement és eltulajdonított egy mikrohullámú sütőt, valamint egy televíziót. A rendőrség a férfit 2015. szeptember 14-én elfogta, gyanúsítottként kihallgatta és bűnügyi őrizetbe vette.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 42 éves méhteleki lakos ellen. A férfi 2015. szeptember 14-én egy méhteleki ingatlanról kukoricát kísérelt meg eltulajdonítani, de egy helyi lakos tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök az elkövetőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában