Helyi közélet

2015.09.10. 08:07

Segédmotor lángolt Nyírbátornál - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi szarvassal ütközött szerdán este a 4-es számú főúton, a 288-as kilométernél, Nyírbogdány határában. A balesetben a járművet vezető férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Háromszáz négyzetméteren égett a száraz fű hétfő délután két zártkertben, Ibrányban, a Madách utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral avatkoztak be.

Egy segédmotor gyulladt ki csütörtök reggel Nyírbátor és Piricse között. Személyi sérülés nem történt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -


Nyírtura, Nyírbogdány - Nyírtura felől Nyírbogdány irányába tartott szerda este egy Volkswagen a 4-es főúton. A 288-289-es km. szelvényben a jármű elé balról egy szarvas szaladt és az autó vezetője hiába fékezett, nem tudta elkerülni a balesetet. tovább »

Ezek is érdekelhetik