Helyi közélet

2015.09.13. 09:52

Vitték a kerékpárt meg a pálinkát - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság L. Róbert 29, L. Andor 28 és M. Gábor 23 éves tarpai lakosokkal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi több alkalommal lopott egy idős tarpai asszony házának melléképületéből; elvittek két kerékpárt, több liter pálinkát és különböző használati tárgyakat. A rendőrök 2015. szeptember 12-én állították elő és hallgatták ki a feltételezett elkövetőket. Az egyik eltulajdonított, majd átfestett gyermekbiciklit már megtalálták az egyik gyanúsított házánál.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 2015. szeptember 12-én tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 23 és egy 26 éves tiszaeszlári lakost. A két férfit Nyírtelken igazoltatták, lovaskocsijukon több mázsa lopott fával.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. szeptember 12-én fogták el, majd vették őrizetbe O. Attila 20 éves tiszabezdédi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a lopás vétség elkövetése miatt kiszabott közérdekű munka büntetését.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában