Helyi közélet

2015.10.16. 17:42

Fidesz-KDNP-sajtótájékoztató: A megyeszékhelyen is megalakult a KDNP ifjúsági szervezete

Nyíregyháza - Pénteken megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) nyíregyházi szervezete, amelyet sajtótájékoztató keretében jelentett be Nacsa Lőrinc elnök, Hollik István országgyűlési képviselő, valamint házigazdai minőségben dr. Vinnai Győző és Petneházy Attila országgyűlési képviselők, s Kiss András az IKSZ alelnöke.

Nyíregyháza - Pénteken megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) nyíregyházi szervezete, amelyet sajtótájékoztató keretében jelentett be Nacsa Lőrinc elnök, Hollik István országgyűlési képviselő, valamint házigazdai minőségben dr. Vinnai Győző és Petneházy Attila országgyűlési képviselők, s Kiss András az IKSZ alelnöke. Nacsa Lőrinc elnök elmondta, hogy tettre kész fiatalos csapat jött össze a városban, akiknek terveik vannak, s akik a politikai szerepvállalástól sem riadnak vissza. – A szövetség Netet Nekünk! Programját, amellyel a fiatalok internethez jutását céloztuk meg, Nyíregyházán, a Digitális Városprogram „földjén” is folytatni szeretnénk, s arra kértük a város vezetését, hogy a Kossuth Téren tegyék lehetővé a wifis internetelérést – mondta.

A továbbiakban valamennyien a reményüket fejezték ki, hogy a helyi szervezet nem csak új rendezvényekkel rukkol ki, de – hitre és hagyománytiszteletre épülő – új szemléletet közvetítve be tudják bizonyítani, hogy a mai fiatalokra nem csak a közöny és az apolitikusság jellemző.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában