Helyi közélet

2015.10.14. 14:49

Fidesz-sajtótájékoztató: Hunyadi és Lövei képviselő urak túlléptek egy határon

Nyíregyháza - Az elmúlt napokban felháborító és elképesztő kijelentéseket tettek ellenzéki képviselők a Sóstó-fejlesztési projekttel, valamint a miniszterelnök elmaradt látogatásával kapcsolatban – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján Jászai Menyhért.

Nyíregyháza - Az elmúlt napokban felháborító és elképesztő kijelentéseket tettek ellenzéki képviselők a Sóstó-fejlesztési projekttel, valamint a miniszterelnök elmaradt látogatásával kapcsolatban – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján Jászai Menyhért.

A Fidesz városi elnöke szerint nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy alaptalan, légből kapott valótlanságokat és rágalmakat állítottak a képviselők. A projekt még nem ért véget, végszámla és teljesítményigazolás sem készülhetett, így az önkormányzatot sem érhette semmilyen hátrány – mondta a városi elnök és hozzátette: az Együtt eljutott odáig, hogy inkorrekt és felháborító módon ezzel az üggyel összemosták Orbán Viktor keddre tervezett, de elmaradt nyíregyházi látogatását. – Ezt határozottan visszautasítjuk! Hunyadi és Lövei képviselő urak túlléptek egy határon, ezért mondjanak le a képviselői mandátumukról, a DK és az Együtt pedig olyan embereket jelöljön a helyükre, akik a város érdekében tudnak és akarnak dolgozni – mondta Jászai Menyhért és megjegyezte: még nincs meg a miniszterelnöki látogatás új időpontja.

KM


Nyíregyháza, Sóstó - Vádak és cáfolatok: választási időszakot idéző hangulat Sóstón. Terveznek-e jogi lépéseket? tovább »

Nyíregyháza, Sóstó – Sajnálatosnak tartom, hogy Hunyadi képviselő úr nem keresett meg a kérdéseivel – kezdte a sajtótájékoztatón elhangzottakra reagálását dr. Podlovics Roland. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója. tovább »

12.10.2015 | Nyíregyháza, Sóstó – Több eleme is lezárult annak a nagyszabású, több mint 2,1 milliárd forintos, uniós Sóstó-fejlesztési projektnek, melynek keretében hétfőn hivatalosan is átadták a felújított csónakházat, szigetet, Igrice sétányt és játszóparkot. tovább »

12.10.2015 | Nyíregyháza – Követeljük, hogy Nyíregyháza polgármestere kezdeményezze egy vizsgálóbizottság felállítását, amely a Sóstó fejlesztési projekt körül kialakult helyzetet tisztázza – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Hunyadi János. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában