Helyi közélet

2015.10.03. 09:38

Gyermekprostitució Szabolcsban? - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. október 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. október 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság és az Érkerti Rendőrőrs munkatársai 2015. október 2-án a tiltott prostitúció visszaszorítása érdekében közös ellenőrzést tartottak. A rendőrök a szolgálat ideje alatt a város belterületén, a 4-es számú főúton és a 41-es számú főúton öt 15 és 40 év közötti szabolcsi lányt értek tetten, akik szexuális szolgáltatásaikat kínálták anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A nők tevékenységüket tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezték. A rendőrök a szabálytalankodókat a rendőrkapitányságra előállították és tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a tiltott prostitúcióval összefüggő jelenségek elleni fellépésre és azok visszaszorítására, így a forgalmasabb főútvonalak mentén és a védett övezetekben további fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak a szabálytalankodók.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 40 éves ibrányi lakos ellen. A férfi 2015. október 2-án megjelent felesége lakóházában, ahonnan nem volt hajlandó távozni, annak ellenére, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság megelőző távoltartását rendelte el. A bejelentést követően a járőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2015. október 2-án Nyírpilisen elfogták Cs. Tamás 36 éves helyi lakost. A férfi ellen a Debreceni Törvényszék zsarolás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért a rendőrök előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság 2015. október 2-án őrizetbe vette V. Miklós 49 éves kapuvári lakost, aki ellen a NEBEK európai elfogatóparancsot adott ki.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában