Helyi közélet

2015.10.31. 11:24

Megkérdeztük: Ön hogyan takarékoskodik?

Nyíregyháza - <span class="namen">Molnárné Szűcs Erzsébet</span> háromgyermekes anyuka fontos dolognak tartja a takarékoskodást. – Próbálom körültekintően vezetni a háztartást. Figyelembe veszem az üzletek aktuális akcióit. 

Nyíregyháza - Molnárné Szűcs Erzsébet háromgyermekes anyuka fontos dolognak tartja a takarékoskodást. – Próbálom körültekintően vezetni a háztartást. Figyelembe veszem az üzletek aktuális akcióit. Erdélyi Csaba kerékpárral jár a munkahelyére a szomszédos településről. – Az újrahasználható csomagolópapírokat felhasználom, valamint figyelek a környezettudatosságra, az ivóvízhasználat és villanyhasználat csökkentésére.

Kelemenné Fecske Ildikóék energiatakarékos izzókat használnak otthon. – Törekszem arra is, hogy ha már nem tartózkodom a szobában, akkor lekapcsoljam a villanyt, és kikapcsoljam a televíziót.

Dr. Aszalós Péterék vegyes tüzeléssel spórolnak, de odafigyelnek a villanyhasználatra is. – Csak ott használjuk, ahol tartózkodunk, mindemellett az áramelosztót lekapcsoljuk, ha elhagytuk a helyiséget, este pedig nem fűtünk már a lakásban.

Végh Patrik odafigyel otthon a víz és villany használatára. – Gyalog járok dolgozni, így még az egészségemmel is tudok törődni.

Kisgyörgy Gyula sokat közlekedik biciklivel, nem kell annyit üzemanyagra költenie. – A családi kertünkben magunknak termesztjük a zöldségeket, amivel szintén pénzt takarítunk meg – jelentette ki.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában