Helyi közélet

2015.10.24. 09:44

Presszóból és boltból lopott a két férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. október 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. október 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2015. október 23-án Tiszabercel külterületén elfogták V. Krisztián 36 éves gávavencsellői lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság csődbűncselekmény bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2015. október 23-án őrizetbe vették M. Á. 20 éves ópályi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2015. október 23-án elfogták és őrizetbe vették N. Dávid 18 éves vajai lakost, akit a Nyíregyházi Nyomozó Ügyészség hamis tanúzás bűncselekmény elkövetése miatt körözött.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2015. október 23-án őrizetbe vették F. László 48 éves tiszalöki lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrsének járőrei 2015. október 23-án Pócspetriben elfogták K. Zoltán 24 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözést adott ki. A rendőrök K. Zoltánt előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2015. október 23-án Kisvárda belterületén igazoltattak egy mezőgazdasági vontatóval közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök az 51 éves helyi lakost a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. István 57 éves és K. József 43 éves tiszalöki lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2015. október 23-án a hajnali órákban egy tiszalöki élelmiszerüzletbe, majd egy presszóba is betörtek, ahonnan élelmiszereket és szeszesitaltokat tulajdonítottak el. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőket rövid időn belül azonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók az eltulajdonított élelmiszerek nagy részét megtalálták és lefoglalták. A rendőrség a két férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában