Helyi közélet

2015.10.15. 12:26

Sóstófejlesztés - Már a NAV nyomoz az ügyben

Nyíregyháza, Sóstó - Feljelentést tett egy magánszemély a Sóstó-fejlesztési projekttel kapcsolatban. Költségvetési csalás gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyészség.

Nyíregyháza, Sóstó - Feljelentést tett egy magánszemély a Sóstó-fejlesztési projekttel kapcsolatban. Költségvetési csalás gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyészség.

Egy magánszemély tett feljelentést az ügyészségen szeptember 16-án a Sóstó-fejlesztési projekttel kapcsolatos, általa vélelmezett törvénysértések miatt, a feljelentéshez okiratokat is csatolt. A Nyíregyházi Járási Ügyészség szeptember 22-én költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Bűn­ügyi Igazgatósága folytat – tájékoztatta lapunkat dr. Szi­lágyi László szóvivő.

Szerettük volna megtudni, mi a nyíregyházi városvezetés álláspontja a nyomozással kapcsolatosan, ennek hatására tervezik-e, hogy például vizsgálóbizottságot állítanak fel, vagy hogy a következő közgyűlésen napirendre tűzik-e az ügyet. Rendes Sándor, az önkormányzat sajtószóvivője lapunkkal azt közölte: ebben az ügyben a város önkormányzata semmilyen értesítést vagy megkeresést nem kapott.

KM


Nyíregyháza - Az elmúlt napokban felháborító és elképesztő kijelentéseket tettek ellenzéki képviselők a Sóstó-fejlesztési projekttel, valamint a miniszterelnök elmaradt látogatásával kapcsolatban – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján Jászai Menyhért. tovább »

Nyíregyháza, Sóstó – Vádak és cáfolatok: választási időszakot idéző hangulat Sóstón. Terveznek-e jogi lépéseket? tovább »

Nyíregyháza, Sóstó – Sajnálatosnak tartom, hogy Hunyadi képviselő úr nem keresett meg a kérdéseivel – kezdte a sajtótájékoztatón elhangzottakra reagálását dr. Podlovics Roland. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója. tovább »

12.10.2015 | Nyíregyháza, Sóstó – Több eleme is lezárult annak a nagyszabású, több mint 2,1 milliárd forintos, uniós Sóstó-fejlesztési projektnek, melynek keretében hétfőn hivatalosan is átadták a felújított csónakházat, szigetet, Igrice sétányt és játszóparkot. tovább »

12.10.2015 | Nyíregyháza – Követeljük, hogy Nyíregyháza polgármestere kezdeményezze egy vizsgálóbizottság felállítását, amely a Sóstó fejlesztési projekt körül kialakult helyzetet tisztázza – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Hunyadi János. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában