Helyi közélet

2015.10.28. 12:35

Szabolcsi X-akták: 2010 - Az év, amikor felbukkant a szörny az ásványvizes palackban

Nyíregyháza, Tornyospálca - Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2010-ben például különös, zöld lény bukkant fel olvasónk ásványvizes palackjában... <h2 style="text-align: center;">

Nyíregyháza, Tornyospálca - Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2010-ben például különös, zöld lény bukkant fel olvasónk ásványvizes palackjában...

Olvasónk különös fotót küldött nekünk 2010-ben, a következő levél kíséretében:

Tisztelt Cím!

Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami “papucsállatka” szerű valami, de lehet tévedek, megállapítani nem tudjuk.

Lefényképeztem, mellékelem a fényképet. Hova lehetne elküldeni vizsgálatra? Azóta is a gyomrom háborog az undortól, hogy tegnap még ittuk ezt a vizet! Felháborító, hiszen a vizet február 20-án vásároltuk!

És íme a fotó:

Beindultak persze a találgatások, Drake nevű olvasónk azt írta: Az ásványvizben talált lény valószínűleg valami bogár lárvája lehet, akit épp kifejlődése közben zavartak meg a szegény fogyasztók!

Igazából sosem derült ki, mi volt a bizarr lény, az ÁNTSZ-el is megvizsgáltattuk a szörnyet, de azt a választ kaptuk, hogy nem tudják meghatározni a valamit, a laborban csupán mikroszkópos vizsgáltot végeztek, további vizsgálatra átadták a Nyírségvíz laborjának a mintát, de ott sem tudták meghatározni mi volt a vízben.

Az élőlény később szétesett darabjaira és bezöldült tőle a víz - de mi volt? Ufó? Tavi szörny lárvája? Vajon visszatérhet? Csak óvatosan az ásványvízzel és a zöld trutyilényekkel.


Nyíregyháza – Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2009-ben például interjút készítettünk "Ádámmal", aki közeli kapcsolatba került a sátánistákkal, és kiderült, ördögi erők működnek a közelben. tovább »

Nyíregyháza, Záhony - Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2008-ban például egy olvasónk együtt utazott egy vámpírral az éjszakai záhonyi vonaton... tovább »


var __machform_url = http://imdigital.hu/machform/embed.php?id=286341 ; var __machform_height = 549;

// ]]>


Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk!


Amennyiben történetét megosztja velünk, Ön tudomásul veszi, hogy a levelében leírtak szerzői jog védelme alatt nem állnak. A szerkesztőség a történet valóságtartalmáért felelősséget nem vállal.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában