Helyi közélet

2015.11.30. 19:51

A változások nem vették figyelembe a feladathatékonyságot

Nyíregyháza - Bihari Mihály-Kósa Ferenc-Pozsgay Imre: Mi történt velünk (Magyarországi sorskérdések 1987-2014) című könyve adta az ötletet a nyíregyházi Szegfű-Szeg Alapítványnak, hogy beszélgetés-sorozatot indítson hazánk elmúlt huszonöt esztendős történelméről.

Nyíregyháza - Bihari Mihály-Kósa Ferenc-Pozsgay Imre: Mi történt velünk (Magyarországi sorskérdések 1987-2014) című könyve adta az ötletet a nyíregyházi Szegfű-Szeg Alapítványnak, hogy beszélgetés-sorozatot indítson hazánk elmúlt huszonöt esztendős történelméről. Az első vendég Kósa Ferenc filmrendező volt, aki a rendszerváltás eseményeire emlékezett vissza. Mindezt Csabai Lászlóné, Nyíregyháza korábbi polgármestere mondta el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a baloldali klub hétfő esti rendezvénye előtt tartottak. A sajtótájékoztatón részt vett az est vendége, Gémesi György, Gödöllő polgármestere, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége elnöke is.

Mint elmondta, az önkormányzatok arra törekedtek az elmúlt 25 év alatt, hogy partnerei legyenek a mindenkori kormányoknak. Utalt ugyanakkor arra is, hogy a 2012-es változások nem vették figyelembe a feladathatékonyságot.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában