Helyi közélet

2015.11.29. 09:17

Apa és fia együtt lopott Érpatakon

Érpatak - Egy 81 éves érpataki asszony házának pincéjét törték fel 2015. november 28-án reggelre, és két mázsa burgonyát, befőtteket, a ház mellett álló kamrából pedig rizst és cukrot tulajdonítottak el.

Érpatak - Egy 81 éves érpataki asszony házának pincéjét törték fel 2015. november 28-án reggelre, és két mázsa burgonyát, befőtteket, a ház mellett álló kamrából pedig rizst és cukrot tulajdonítottak el. A helyszíni szemle során derült ki, hogy feltehetően ugyanazok az elkövetők a szomszédos ingatlanról tíz tyúkot és egy kakast is elvittek. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének nyomozása rövidesen két helybeli férfira terelte a gyanút. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves P. Lajos 20 éves fiával közösen követte el a bűncselekményeket. Az egyik tyúkot a közelben eladták, miközben ellopták a vásárló mobiltelefonját. A két férfi aznap a helyi vegyesboltba is többször betért, és míg egyikük vásárolt, a másik több üveg pálinkát, illetve vodkát tulajdonított el.

A feltételezett tetteseket, akik a rendelkezésre álló adatok szerint az elmúlt hetekben több vagyon elleni bűncselekményt követtek el, az újfehértói rendőrök még november 28-án őrizetbe vették. Az apa és fia egyelőre nem volt kihallgatható állapotban, mert elfogásukig a boltból lopott italok jó részét elfogyasztották.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában