Helyi közélet

2015.11.27. 12:55

Bizakodóak a megyei cégvezetők a jövővel kapcsolatban

Nyíregyháza - Kola János, a Szabolcs Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója elmondta: 2015. mérföldkő volt az életünkben, mert két megyei takszövetkezet egyesült a Szabolcs Takarékszövetkezettel. A 2016. évi konkrét tervszámaink január elején kerülnek meghatározásra.

Nyíregyháza - Kola János, a Szabolcs Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója elmondta: 2015. mérföldkő volt az életünkben, mert két megyei takszövetkezet egyesült a Szabolcs Takarékszövetkezettel.

A 2016. évi konkrét tervszámaink január elején kerülnek meghatározásra.

Papp József, a Zsindelyes Kereskedőház Kft. tulajdonosa bizakodó, jövő januártól ugyanis kedvező fordulat állhat be a kereskedelmi pálinkafőzésre vonatkozó jogszabályok területén. – Fejlesztéseket tervezünk, mind energetikai, mind technológiai, mind pedig informatikai területen.

Klincsik Attila, a Bogdány Petrol Kft. gazdasági igazgatója hasonló évet vár, mint az idei volt. – A 2015-ös esztendőt elfogadható gazdasági eredményekkel zárjuk.

Csősz Ferenc, a Platán Autóház Kft. tulajdonos-ügyvezetője azt várja, hogy folytatódik az idén tapasztalt folyamatos javulás, ami az eladott autók számában mutatkozik majd meg 2016-ban is.

Háda György, a Háda Kft. tulajdonosa reménykedik, hogy a vásárlói kedv nem lankad jövőre sem. – Bízom abban, hogy a webáruházunk is minél szélesebb körben ismert lesz.

 

KM-TG

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában