Helyi közélet

2015.11.27. 13:12

Brutális bántalmazással ért véget a fürdőzés Nyíregyházán?

Nyíregyháza - A Gépnarancs szerint feltételezhetően a fürdőkomplexum 18 éves biztonsági őre verte meg brutálisan a városban jól ismert vállalkozót. A rendőrségi tájékoztatás alapján úgy tűnhet, két magánember veszekedése fajult tettlegességig, viszont <a href="http://gepnarancs.hu/2015/11/brutalisan-megvertek-egy-vendeget-a-nyiregyhazi-elmenyfurdoben/" target="_blank">a Gépnarancs információi szerint ennél sokkal súlyosabb esetről van szó</a>.

Nyíregyháza - A Gépnarancs szerint feltételezhetően a fürdőkomplexum 18 éves biztonsági őre verte meg brutálisan a városban jól ismert vállalkozót. A rendőrségi tájékoztatás alapján úgy tűnhet, két magánember veszekedése fajult tettlegességig, viszont a Gépnarancs információi szerint ennél sokkal súlyosabb esetről van szó.

Az incidens november 23-án, hétfőn, 20 óra után pár perccel történt a zárórát követően a fürdő öltözőjében- írja a Gépnaracs. - A biztonsági őr nehezményezte, hogy zárás után zuhanyozott le a középkorú vendég. A vállalkozót - aki látszólag nem foglalkozott a felszólítással - a 18 éves biztonsági őr, aki az őrző-védő cég tulajdonosának fia és egyben alkalmazottja, ezután a "földig verte".

A cikk állítása szerint a vállalkozó láthatóan a fején sérült, ennek ellenére a fürdő alkalmazottjai kifizettették a számlát és kitessékelték őt az épületből.

A Gépnarancs megkereste a fürdő igazgatóságát, de nem válaszoltak feltett kérdéseikre. Ugyanakkor a rendőrség adott ki közleményt:

„Megkeresésére válaszul tájékoztatom, hogy egy férfi a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon tett feljelentést, mely szerint őt 2015. november 23-án este egy megyeszékhelyi fürdő öltözőjében szóváltást követően bántalmazta egy másik férfi, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva. A feltételezett elkövetőt, egy 18 éves nyírteleki lakost 2015. november 24-én súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki Nyíregyházi Rendőrkapitányságon.”

A Kelet-Magyarország megkereste a sértettet, aki a feljelentést tette, a férfitől személyesen kér információkat, és ezalapján folytatja az ügy feldolgozását.

Forrás: gepnarancs.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában