Helyi közélet

2015.11.23. 10:22

Családjával veszekedett a távoltartás ellenére - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2015. november 22-én Nyírtelken elfogták B. Gábor 20 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. november 22-én a megyeszékhelyen elfogták és őrizetbe vették V. G. 37 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt adott ki körözést.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 34 éves nyírvasvári lakos ellen. A férfi 2015. november 22-én megjelent nyírvasvári lakóházában, ahol hozzátartozóival veszekedett, annak ellenére, hogy ideiglenes megelőző távoltartását rendelték el. Az egyenruhások az elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában