Helyi közélet

2015.11.22. 16:42

Jobbik: „Magyarországot a korrupció és a migráció is fojtogatja”

Nyíregyháza – Hazánk kettős szorításban vergődik: egyik oldalról fojtogatja a migráció, másik oldalról pedig a korrupció – kezdte vasárnapi sajtótájékoztatóját Z. Kárpát Dániel, a Jobbik Magyarországért Országos alelnöke, aki szerint a kormány által kezdeményezett aláírásgyűjtés csak kozmetikázása és elkendőzése az „országot kiszárító” korrupciónak.

Nyíregyháza – Hazánk kettős szorításban vergődik: egyik oldalról fojtogatja a migráció, másik oldalról pedig a korrupció – kezdte vasárnapi sajtótájékoztatóját Z. Kárpát Dániel, a Jobbik Magyarországért Országos alelnöke, aki szerint a kormány által kezdeményezett aláírásgyűjtés csak kozmetikázása és elkendőzése az „országot kiszárító” korrupciónak. Hozzátette: a Jobbik azt akarja elérni, hogy a politikusok ne bújjanak a mentelmi joguk mögé, a hétköznapi emberekhez képest járjon nekik dupla büntetés bármely bűncselekmény elkövetéséért. – A mi pártunk nyílt lapokkal játszik. Csak mi vagyunk azok, akik a vagyonnyilatkozatunkkal párhuzamosan a velünk egy háztartásban élők adatait is nyilvánosságra hozzuk – fogalmazott a párt országos alelnöke, aki a migráció kérdéskörére visszatérve azt mondta: létre kell hozni egy önálló határőrséget, nem pedig más megyékből elszívni a rendvédelmi erőket. – Ásotthalomnál én magam is találkoztam szabolcsi rendőrrel. Azt gondolom, nekik itt, a megyében lenne a helyük – mondta a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában