Helyi közélet

2015.11.15. 08:17

Nagy pocakkal áll a kifutóra

Nyíregyháza - Csodálatos emlék lehet, amint anya és lánya egy emberként vonul végig. Pásztor Anna, az Anna and the Barbies extravagáns énekesnője színpad helyett november 13-án a Marie Claire Fashion Days kifutóján bizonyít, méghozzá nem egyedül...

Nyíregyháza - Csodálatos emlék lehet, amint anya és lánya egy emberként vonul végig. Pásztor Anna, az Anna and the Barbies extravagáns énekesnője színpad helyett november 13-án a Marie Claire Fashion Days kifutóján bizonyít, méghozzá nem egyedül...

Anna ugyanis másodmagával mutatja meg, hogy a polgárpukkasztó karakter mögött igazi királykisasszony lakozik.

Kontrasztos bemutatkozás

– A Marie Claire Fashion Days kifutóján szerepelni – akár pár másodpercig is – rendkívüli élmény. Persze a világ legviccesebb dolga lenne, ha én ezt teljesen komolyan venném, és megpróbálnék modellként végigsétálni, ugyanis én sem karakterre, sem magasságra, sem életkorra nem vagyok megfelelő alany a modellkedésre. Így minden bizonnyal annás lesz az a néhány másodpercem. Az élményt csak tetézi, hogy most egy jó másfél kilós babával a pocakomban kifejezetten kontrasztos lesz a bemutatkozás, én pedig imádom a kontrasztokat – kezdi mosolyogva Pásztor Anna, aki várandóssága hetedik hónapjában jár.

– Különben nincs nagyon messze az egyik színpad a másiktól, egy színházi színpad, egy rockszínpad, egy cirkuszi vagy éppen a kifutó mind különféle csodák helyszíne. Meglepő lehet, de bennem is ott rejtőzik egy királykisasszony, és amikor a nő a legérzékenyebb szakaszába ér abban a kilenc hónapban, akkor vágyik arra, hogy szépnek lássák, hogy megélje a nőiességét. Főleg, hogy egy tündéri kislány növekszik a pocakomban, akinek szeretném megmutatni, hogy anya nem csak üvöltözött és arcon ugrált sáros rockszínpadokon a várandóssága alatt, hanem szépen fel is díszítette magát, mint egy karácsonyfa. Mindenképpen csodálatos emlék lesz, hogy anya és lánya egy emberként végigvonul egy ilyen ruhakölteményben – mesél izgatottan Anna.

Elmosódó határok

Pásztor Anna egyedi ruhájának tervezője Sármán Nóra, aki 2011-ben készítette első kollekcióját Nora Sarman néven. Elkészült az első önálló menyasszonyi összeállítása is 2015-re, így ez a két stílus mára már párhuzamos vonalon fut, sőt, a határok lassan elmosódnak.

„Mindig a Marie Claire Fashion Days a csúcs nekem az évben, ezt várom a legjobban, hiszen itt egy nagyszabású gála keretében mutathatom be a jövő évi tavaszi-nyári kollekciómat. Teljesen más lefotózva látni egy darabot, mint élőben, mozgásban. A ruháimmal abszolút a nőies vonalat képviselem, visszatérő elem a csipke, melyet mindig új technológiai megoldásokkal teszek izgalmasabbá. Sok selymet használok, az idei kollekcióban rengeteg a hernyóselyem tüll, ami különleges, csodálatos anyag. Ami a színeket illeti, eddig inkább a formák és díszítések érdekeltek, így fehéren, feketén és piroson kívül mással nem próbálkoztam. Most először azonban megjelentek a színek: használok lilát, rózsaszínt és bézst is” – magyarázza a dizájner.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában