Helyi közélet

2015.11.05. 15:14

Sóstófejlesztés: a NAV mellett már a rendőrség is nyomoz

Nyíregyháza, Sóstó - Az adóhatóság mellett már a rendőrség is nyomoz a Sóstófejlesztési projekttel kapcsolatosan – tudtuk meg.

Nyíregyháza, Sóstó - Az adóhatóság mellett már a rendőrség is nyomoz a Sóstófejlesztési projekttel kapcsolatosan – tudtuk meg. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk: egy magánszemély feljelentését követően a Nyíregyházi Járási Ügyészség szeptember 22-én költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatósága folytat le.

– A nyomozó hatóság megállapította, hogy a költségvetési csaláson kívül személyes adattal való visszaélés vétsége és más bűncselekmény gyanúja is fennáll – tájékoztatta lapunkat csütörtökön Szilágyi László ügyészségi szóvivő és hozzátette: mivel ez utóbbi bűncselekményekben a NAV nem nyomozhat (a hivatalnak nincs erre hatásköre), a hatóság a bűnügyet a hatáskörébe nem tartozó bűncselekményeket tekintetve elkülönítette, és október 20-án áttette a Nyíregyházi Rendőrkapitánysághoz.


Nyíregyháza, Sóstó - Vádak és cáfolatok: választási időszakot idéző hangulat Sóstón. Terveznek-e jogi lépéseket? tovább »


Nyíregyháza, Sóstó - Feljelentést tett egy magánszemély a Sóstó-fejlesztési projekttel kapcsolatban. Költségvetési csalás gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyészség. tovább »


Nyíregyháza - A Fidesz városi elnöke, Jászai Menyhért szerdai sajtótájékoztatóján lemondásra szólította fel Lövei Csabát és Hunyadi Jánost, mert szerinte azzal, hogy valótlanságokat terjesztenek és csúsztatnak a Sóstófejlesztési projekttel kapcsolatosan, ártanak a városnak. Lövei Csaba, az Együtt önkormányzati képviselője csütörtökön azt mondta, a felelős ellenzéki magatartás része, hogy ha nyugtalanító információhoz jutnak közpénzből finanszírozott városi beruházásokról, azt jelzik a városvezetésnek.tovább »


Nyíregyháza, Sóstó - „Örülünk, ha Sóstó fejlődik” – jegyezte meg elöljáróban Csabai Lászlóné megyei alelnök a keddi sajtótájékoztatóján. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában