Helyi közélet

2015.11.21. 14:02

"Tudom, hogy a kisboltosoknak is boldogulniuk kell, azonban ahol csábítóbb a termék ára, ott veszem meg"

Nyíregyháza - A nyírturai <span class="namen">Hamvai József </span>hamvába holt ötletnek tartja, hogy emiatt átkocsikázzon a városon. – Azért, mert valahol tíz, húsz vagy harminc forinttal olcsóbb a termék, még nem ülök autóba. Ott költöm a pénzt, ami éppen útba esik – mondta.

Nyíregyháza - A nyírturai Hamvai József hamvába holt ötletnek tartja, hogy emiatt átkocsikázzon a városon. – Azért, mert valahol tíz, húsz vagy harminc forinttal olcsóbb a termék, még nem ülök autóba. Ott költöm a pénzt, ami éppen útba esik – mondta.

A nyíregyházi Balogh Zsuzsa a multikat részesíti előnyben. – Nem csak a szupermarketbe járok vásárolni, ha nincs nyitva a multi, akkor irány a kisbolt – közölte.

A kemecsei Fiola György vezetéknevének ázsiója megnőtt azóta, amióta Fiola Attiláék kijutottak a franciaországi Európa-bajnokságra. – Kétgyermekesként böngésszük az akciós ajánlatokat, korántsem mindegy, hogy hol és mennyiért költjük a pénzünket – válogatta meg a szavait.

Az ibrányi Kovács József megjegyezte: – Ami legközelebb van, általában oda megyek.

A nyírbátori Edelényi Emese számára nem kérdés, hogy a kisboltot vagy a multit részesíti-e előnyben: – A nagyobb választék miatt szeretem a multit.

A nagyhalászi Csáki Géza is azok táborát erősíti, akiknek korántsem mindegy, hogy mi mennyibe kerül: – Nekem számít az, ezért mérlegelek. Tudom, hogy a kisboltosoknak is boldogulniuk kell, azonban ahol csábítóbb a termék ára, ott veszem meg.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában