Helyi közélet

2015.11.19. 08:34

Tűzhely lángolt, gyerekek ragadtak a liftben - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy lakóház konyhájában a tűzhelyen felejtett olaj égett szerda délután Tiszalökön, a Virág utcában. A tűz a környező berendezési tárgyakra is átterjedt, amit az ott lakóknak sikerült eloltaniuk, személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók az utómunkálatokat és a füsttel telített épület nagyteljesítményű ventillátorral történő átszellőztetését végezték el.

Tizenöt négyzetméteren a száraz fű kapott lángra szerda délután Nyíregyházán, a Pompás út végén. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Három gyerek rekedt egy liftben szerda este Nyíregyházán, az Ungvár sétány egyik tízemeletes házában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a helyi szakemberek segítségével szabadították ki a gyerekeket, akik nem sérültek meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában