Helyi közélet

2015.11.11. 08:55

Tűzhelyen felejtett étel kapott lángra - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy családi ház konyhájában a tűzhelyen felejtett étel égett oda kedden délután Nyíregyházán, a Meggyes utcában. A tűz során a páraelszívó, a konyhabútor és a tűzhely is károsodott, személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a közművek kizárása után egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd a füsttel telítődött épületet nagyteljesítményű ventilátorral átszellőztették.

Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház két különálló helyisége kedden este Nyírbátorban, az Árpád utcában. Az épületben senki nem tartózkodott. A nyírbátori hivatásos tűzoltók több vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. A lakásból két 11,5 kilogrammos PB gázpalackot is kihoztak, amelyeket hő hatás nem ért. Az eset kapcsán tűzvizsgálat indult.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában