Helyi közélet

2015.12.07. 14:34

EarlyAct avatás a Kazinczy Ferenc Tagintézményben

Nyíregyháza - 2015. november 30-án a nyíregyházi Rotary Club felavatta a Kazinczy Ferenc Tagintézmény 4. a osztályát EarlyAct Club tagjai közé.

Nyíregyháza - 2015. november 30-án a nyíregyházi Rotary Club felavatta a Kazinczy Ferenc Tagintézmény 4. a osztályát EarlyAct Club tagjai közé.

Az EarlyAct az általános iskolák 6-14 éves diákjait célozza meg, akik a legfogékonyabbak az érzelmi és eszmei tartalmakra.

A Kazinczyban már 4 évvel ezelőtt az országban harmadikként avattak egy klubot. A mostani pedig az ötödik.

Csóka Imre, a Rotary Magyarország kormányzója is jelen volt az avatáson. Elmondta, hogy céljuk megismertetni a diákokkal a Rotary lényegét, betekintést adni a Rotary által kínált lehetőségekbe.

Az osztály tanulói színvonalas műsort adtak a vendégeknek, majd az avatást követően egy pizza-parti keretében beszélgettek a klub tagjaival.

Pták István, a Nyíregyházi Rotary Club elnöke elmondta, nagyon fontos, hogy a gyerekek már kisiskolás korban megtanulják, hogyan segítsenek egymásnak, hogyan legyenek figyelmesek egymáshoz, hogyan törődjenek az idősebbekkel, mit tegyenek környezetük szebbé tételéért.

” Keresztszülőként” programokkal kedveskednek majd a gyerekeknek.

- Diczkóné Untener Mónika, osztályfőnök -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában