Helyi közélet

2015.12.11. 10:31

Favágás közben érték tetten a háromfős bandát - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. István 27 éves, H. László 35 éves, valamint P. Zsolt 18 éves székelyi lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a három férfi 2015. december 10-én a tulajdonos engedélye nélkül több fát kivágott egy székelyi akácerdőben. A háromfős társaságot a járőrök érték tetten, miközben a kivágott fákat lovas fogatukra pakolták. A rendőrök a három férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrsének járőrei 2015. december 10-én Ófehértón elfogták O. Zsolt 31 éves helyi lakost. A férfit a Nyíregyházi Törvényszék garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte. A rendőrök a férfit előállították, majd felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2015. december 10-én Nyírgyulaj belterületén elfogták D. László 52 éves szigetszentmiklósi lakost. A férfi ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság sikkasztás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában