Helyi közélet

2015.12.23. 09:48

Nagy bunyóvá fajult egy szülinapi buli Érpatakon - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

Egy születésnapi rendezvényen szólalkozott össze két férfi Érpatakon 2015. december 22-én késő este. A rendelkezésre álló adatok szerint a féltékenység miatt kipattant nézeteltérést az utcán tettlegesség követte, amibe további rokonok avatkoztak be. A verekedésben ketten szenvedtek könnyű sérülést, a rendőrök két férfit és egy nőt állítottak elő. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatja az eljárást.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőre 2015. december 22-én Máriapócs belterületén elfogta H. János 24 éves ófehértói lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mivel a jogerősen kiszabott elzárás letöltését nem kezdte meg. A férfit elfogása után büntetés- végrehajtási intézetbe vitték.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 40 éves, egy 42 éves és egy 52 éves férfi, valamint egy 24 éves nő ellen. A nyírbátori társaság tagjai 2015. december 22-én a nyírbátori vasútállomás utas várójában szemeteltek, a vasúti dolgozókkal és a várakozó utasokkal magbotránkoztató módon kiabáltak. A négyfős társaságot a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 37 éves, egy 39 éves, valamint egy 19 éves férfi ellen. A három nyírbátori lakos 2015. december 22-én 16 óra 20 perc körüli időben egy Encsencs külterületén lévő erdőből, a már korábban kivágott fatuskókat, rönköket kísérelte meg eltulajdonítani. A férfiakat a mezőőr érte tette, aki értesítette a rendőrséget. A rendőrök a három férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában