Helyi közélet

2015.12.30. 18:09

Üzenjen a jövőnek a Kelet-Magyarországgal!

Nyíregyháza - Arra kérjük olvasóinkat, állítsunk össze egy képzeletbeli időkapszulát! Ön mit tenne bele?

Nyíregyháza - Arra kérjük olvasóinkat, állítsunk össze egy képzeletbeli időkapszulát! Ön mit tenne bele?

A Kelet-Magyarország több mint hetven éve szolgálja olvasóit hírekkel, információkkal, előfizetéshez köthető kedvezményekkel, vagy épp szórakoztat közös játékokkal. Nagy örömünkre sokan vannak, akik már több mint fél évszázada forgatják lapunkat, tájékozódnak a Keletből, és bízunk benne: még hosszú évtizedek múlva is büszkélkedhetünk hűséges olvasókkal. S ha már ebben bízunk, miért ne üzenhetnénk nekik?! A 2016-os év küszöbén arra kérjük Önöket: írják meg és küldjék el szerkesztőségünkbe, hogy mit üzennének a jövő generációjának.

Állítsunk össze együtt egy képzeletbeli időkapszulát, melybe kerülhet intelem, idézet, humoros vagy épp tanulságos történet, jókívánság – bármi, amiről úgy vélik, érdekes, hasznos lehet annak, akinek húsz, netán ötven év múlva kerül a kezébe a Kelet-Magyarország lapszáma.

Üzeneteiket elküldheti postán (4400 Nyíregyháza, Dózsa György út 4–6.), vagy e-mailben ([email protected]). A beérkezett üzeneteket egy oldalra szerkesztve közöljük az új év első napjaiban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában