Helyi közélet

2016.01.13. 09:39

Balesetek napja volt a kedd Szabolcsban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy nyerges vontató az útpadkára hajtott és megsüllyedt kedden este Tiszalökön, a Kőrisfa utcában. Személyi sérülés nem történt. A rakomány nélküli teherautót a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével vontatták ki.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden éjszaka Nyíregyházán, az Orgona utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szerdán reggel Újfehértón, a Széchenyi utcában. Személyi sérülés nem történt, az oszlop darabokra tört. A város önkormányzati tűzoltói a járművet áramtalanították, az útról levontatták, az áramszolgáltató az oszlop cseréjéről gondoskodott.

Egy kisteherautó szerdán reggel megcsúszott és elakadt Nyírbátorban, a Debreceni úton, a körforgalomban. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói szüntették meg a forgalmi akadályt.



Árokba csapódott egy kisteherautó szerdán reggel Nyírmada és Gyulaháza között. A baleset következtében a járműben lévő sérülteket a baktalórántházi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában