Helyi közélet

2016.01.21. 09:25

Fatolvajokat és körözötteket fogtak a zsaruk - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 52 éves és egy 30 éves tiszalöki lakos ellen. A férfiak 2016. január 20-án egy tiszalöki erdős területről fát kíséreltek meg eltulajdonítani, miközben tetten érték őket, és értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások az elkövetőket a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrök a férfiak lakásán korábban eltulajdonított fát is találtak, melyet lefoglaltak.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. január 20-án a megyeszékhelyen igazoltatták L. János 56 éves nyírpazonyi lakost. A férfi személyazonosságára vonatkozóan a rendőröknek valótlan adatokat diktált be, ezért a rendőrkapitányságra előállították. Személyazonossága megállapítását követően kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 20-án Tuzsérban elfogtak egy 37 éves ukrán-magyar kettős állampolgárt. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözést adott ki. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában