Helyi közélet

2016.01.22. 14:37

Jobbik-sajtótájékoztató: „Orbán Viktor csak a szavak embere”

Nyíregyháza – Fidesz a külföldi pénzeket a saját háza táján vagy a balliberális pártoknál keresse, hiszen a Fidesz vezetősége Soros pénzén nőtt fel, aki most a balliberális pártokat támogatja.  A Jobbiknak – a többi parlamenti párttól eltérően – nincs takargatnivalója – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Lengyel Máté, a párt nyíregyházi alapszervezetének alelnöke.

Nyíregyháza – Fidesz a külföldi pénzeket a saját háza táján vagy a balliberális pártoknál keresse, hiszen a Fidesz vezetősége Soros pénzén nőtt fel, aki most a balliberális pártokat támogatja.  A Jobbiknak – a többi parlamenti párttól eltérően – nincs takargatnivalója – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Lengyel Máté, a párt nyíregyházi alapszervezetének alelnöke.Majd így folytatta: – A kormánypártnak bőven vannak kétes ügyei, amelyeket a választók megtévesztésével, a Jobbik besározásával próbál leplezni, lásd: korrupciós botrányok, az állami földek fideszes oligarchák kezére játszása. Orbán Viktor csak a szavak embere, valójában képtelen megoldani az egészségügyben és az oktatásban dolgozók helyzetét, nem tudta és nem akarta megvalósítani az elszámoltatást, és feltárni az ügynökmúltat. A Fidesz sárdobálása egyértelműen bizonyítja, hogy a Jobbik az egyedüli esélyes kihívója a Fidesznek 2018-ban. A Jobbik nevéhez nem fűződnek korrupciós botrányok, mindenfajta külföldi hatalom befolyásától függetlenül Magyarország és a magyar emberek érdekeit képviseljük. Szánalmas, hogy a Fidesz továbbra is „kovácsbélázással” igyekszik elterelni az emberek figyelmét a kormányzása hibáiról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában